За нас

Заповядайте,

в китайски ресторант „Динг Тай” където ще може да се насладите на оригинална китайска кухня. В кокетна и уютна обстановка ще усетите културата на изтока , заобиколени от вниманието на персонала, който ще се погрижи за вашия комфорт и добро обслужване. За гостите на ресторанта сме подбрали оригинални китайски ястия, богато меню, което да задоволи изискания вкус на клиентите, които са почитатели на китайската кухня.

Динг Тай

Интериорът на ресторанта създава усещане за атмосферата на изтока. Богатата култура на източния свят е съчетание на цветове и символи, които са хармонизирани с традициите.

Старанието на екипа на ресторанта е клиентите да се почувстват комфортно и уютно в тази обстановка, както и да оправдаят очакванията за вкусна традиционна китайска храна.  Китайски ресторант „Динг Тай” впечатлява с невероятното си разнообразие от вкусни ястия. 

Динг Тай ресторант

Ресторанта разполага с 54 места, както и с лятна градина. За изкарването на вашите семейни и фирмени празници може да разчитате на грижовно обслужване и вкусна китайска кухна, с богато меню от оригинални китайски ястия.

Желаем ви добър апетит!

Нагоре